Meni Zatvori Meni
Pozovite Zatvori
Kontakt
Pretraga Zatvori Pretraga
Prodaja Iznajmljivanje

Zapratite nas

PRODAJA / IZNAJMLJIVANJE
Tip
Mesto
Lokacija
ŠIFRA NEKRETNINE
Telefon Telefon Viber Viber WhatsApp WhatsApp E-mail E-mail
Prodaja Stanovi Novi Sad Liman 1
PRODAJA / IZNAJMLJIVANJE
Tip
Mesto
Lokacija
ŠIFRA NEKRETNINE
Proširena pretraga
Sortiraj prema:

Ako tražite savršen stan u Novom Sadu, Liman 1 je idealno mesto za vas. Ovaj deo grada je postao izuzetno popularan među studentima i porodicama s malom decom, a razloga za to ima mnogo. Stanovi na Limanu 1 su prostrani, svetli i odlikuje ih odličan raspored prostorija. Bez obzira da li ste mladi profesionalac ili porodica u potrazi za novim domom, ovde ćete pronaći ono što vam je potrebno.

Lokacija je jedan od najvećih aduta Limana 1. U neposrednoj blizini nalazi se Limanski park, idealan za šetnje i rekreaciju. Za one koji vole vodu, gradska plaža na Dunavu je udaljena svega 5 minuta hoda, a centar grada je na samo 10 minuta hoda. Takođe, u blizini se nalaze osnovna škola, vrtić, most "Slobode" i Univerzitetski grad, što čini ovu lokaciju izuzetno praktičnom.

I dok Liman 1 nudi mnoge prednosti, ono što ga čini posebnim je njegova zajednica. Ovo je mesto gde se mešaju tradicija i modernost, gde studenti i porodice žive u harmoniji. Ako želite da saznate više o prodaji stanova u Novom Sadu, posetite našu glavnu stranicu.